Menu

Slipje van mesh

Wit
Slipje van mesh
Wit
  Wit
  € 37,90
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Uit Noorwegen. Visnet ondergoed

  De Noorse legercommandant Henrik Brun is de geschiedenis ingegaan als de uitvinder van net ondergoed: In 1933 naaide hij zijn eerste outfit zelf van afgedankte visnetten en presenteerde deze vervolgens aan de verzamelde Noorse officiersclub - waaronder koning Håkon VII. De spontane reacties van deze illustere kring zijn niet overgeleverd, maar Bruns idee werd algemeen aanvaard, want sinds 1950 levert de fabrikant Brynje uit Larvik aan alle eenheden van het Noorse leger. Tegenwoordig zijn ze gemaakt van 100% langharig, bijzonder zweetabsorberend katoen, dat Brynje nu in Polen laat snijden en confectioneren. En civiele gebruikers leerden al snel de voordelen van dit ondergoed waarderen: Het verwarmt door de dunne luchtlaag die in de mazen van het netlinnen is gebonden, voorkomt warmteophoping en is nauwelijks voelbaar op de huid. En: In het Ruhrgebied wordt het netvest door (hier echter weinig voorkomende) smaakmakers belachelijk gemaakt als de beroepskleding van duiven- en konijnenfokkers, maar dit is niets anders dan een groot compliment: mijnwerkers droegen het ondergronds en ook "inne Siedlung". Wij brengen u het Noorse origineel.

  Machinewas op 85 °C.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 29851

   100% katoen. Gemaakt in Polen. Met gaas.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu