Menu

Shopper katoen

Bleu
Nieuw
Shopper katoen
Bleu
  Bleu
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Het juiste formaat, lichtgewicht en ruim. Een tas voor vele doeleinden

  Armedangels maakt deze shopper van ongeverfd katoen. 80 procent is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt, de overige 20 procent is gerecycled katoen, waardoor de stof een subtiele blauwe tint vertoont. Dankzij het grote formaat met een rechthoekige bodem heeft de tas een inhoud van ongeveer 40 liter - hij kan dus met recht een shopper worden genoemd. Zijn functie als boodschappentas kan natuurlijk naar believen worden uitgebreid: als "tas voor alles" past hij gemakkelijk in de koffer om strandspullen te vervoeren op vakantie; thuis is hij ook geschikt voor saunadoeken, sportkleding en alle andere vrijetijdsbenodigdheden.

  De riemen zijn lang genoeg om de shopper over de schouder te dragen. De tas is niet gevoerd en niet verder onderverdeeld. Er is alleen een groot vak aan de zijkant voor sleutels en een portemonnee, dat kan worden afgesloten met een drukknoop.

  Armedangels. Laten zien dat het anders kan

  Mode anders (en beter) ontwerpen, hulpbronnen sparen in plaats van uitbuiten en ontwerpen maken die de garderobe op lange termijn aanvullen - dat was het plan van Martin Höfeler en Anton Jurina, de oprichters van het Keulse label Armedangels. Of om het in de woorden van CEO Höfeler te zeggen: "Ik wilde eigenlijk alleen maar bewijzen dat het mogelijk is om een bedrijf op te bouwen dat winstgericht is en tegelijkertijd goed vooruitgaat." En wat in 2007 begon met een gewoon wit T-shirt is al lang uitgegroeid tot een succesvol fair fashion label. Wat onveranderd blijft, is het uitgangspunt dat alles zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd: ecologische materialen, transparante toeleveringsketens, duurzaam design en eerlijke arbeidsomstandigheden. Deze eerlijkheid wordt regelmatig gecontroleerd door verschillende onafhankelijke organisaties. Armedangels heeft het Fairtrade en GOTS keurmerk gekregen. Het label maakt ook deel uit van de Fair Wear Foundation.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209422

   100% katoen, herkomst Turkije. Metalen drukknopen. Riemen breedte 4 cm, lengte 63 cm. Gemaakt in Turkije.
   Volume 41 l. H 44 × B 35 × D 27 cm. Gewicht 350 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen