Menu

Seca Wijzerschaal

Overlay blauw
Seca Wijzerschaal Overlay blauw
Seca Wijzerschaal
Overlay blauw
169,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

"Als het op wegen aankomt, dan Seca weegschaal".

De traditionele Hamburgse weegschalenfabrikant Seca houdt zich al sinds 1840 bezig met weegschalen, en haar ervaring is dan ook navenant. In 1888 nam Frederik Vogel het bedrijf over, waarvan de naam is afgeleid van secare, Latijn voor snijden. Vandaag de dag is het familiebedrijf, dat al aan de vierde generatie toe is, een van 's werelds grootste fabrikanten van medische meetsystemen en precisieweegschalen.
De hier aangeboden oerdegelijke wijzerweegschaal wordt nog steeds in zijn oorspronkelijke uitvoering vervaardigd: met een grote, ronde schaalverdeling in een verchroomd wijzerhuis (van kunststof) en een robuuste en dus duurzame stalen behuizing. Het loopvlak bestaat voor 90% uit natuurrubber, de overige 10% is gemengd met technisch rubber. Het weegbereik is 150 kilogram in stappen van 1 kilogram.

Productinformatie

Artikel nummer 207802

Hoogte 10,5 cm, breedte 30 cm, diepte 46 cm. Gewicht 3,5 kg. Gemaakt in China.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu