Menu

Raam olijf porselein

Raam olijf porselein
Zwart
Raam olijf porselein
Raam olijf porselein
Zwart
Zwart
€ 54,90
€ 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Uit Frankrijk. Limoges porselein

Limoges, gelegen in de voormalige Franse provincie Limousin, is al eeuwenlang een van de belangrijkste plaatsen voor de productie van porselein in Europa. De volgende deurkrukken zijn gemaakt van Limoges porselein, geperst in een metalen mal en gebakken op 1.400 °C tot ze glad zijn. Bij de varianten in zwart wordt de kleurlaag in twee arbeidsgangen dekkend aangebracht - een extra uitgave die het prijsverschil begrijpelijk maakt.
Alle messing onderdelen zijn gedraaid, gefreesd en vernikkeld uit het massieve materiaal. De kale delen zullen donkerder worden tot een warme toon, tenzij u ze van tijd tot tijd poetst.

Productinformatie

Artikel nummer 16993

1 venster olijf porselein, rozet massief messing, vernikkeld. Lengte olijf 6,5 cm, breedte 4 cm. Rozet 7 x 3 cm, hartafstand gat 4,3 cm. Gewicht 170 g. Schroeven bijgevoegd.
Opmerking: Alle door ons aangeboden raamkrukken en olijven zijn zowel geschikt voor moderne (draai-kiep) ramen als voor oudere (draaikiep) ramen.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu