Menu

Plantenbak voor staand en hangend

Lichtblauw
Nieuw
Plantenbak voor staand en hangend
Lichtblauw
  Lichtblauw
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Pot in pot. Open voor variaties

  Een rijkdom aan variaties is een essentieel kenmerk van de natuur. Het is dus logisch om de natuur, die voor het interieur is "getemd", een kader te geven dat even variabel kan zijn. Als het om variabiliteit gaat, zijn deze terracotta plantenbakken vrijwel voorbeeldig. Overal neergezet, slaan ze een mooi figuur: op de vensterbank, het dressoir, de keukentafel of waar u maar een plekje voor ze creëert. En dankzij een verbazingwekkend eenvoudige maar goed doordachte constructie kunnen de terracotta potten even gemakkelijk worden opgehangen, afzonderlijk of in meerdere lagen boven elkaar.

  Gecombineerd natuurlijk. Een levendig binnenobject

  Door hun trogvorm zijn de plantenbakken voorbestemd voor kleinere kamerplanten. Met vetplanten, cactussen en grind kun je bijvoorbeeld een kleine rotstuin aanleggen. In uw keuken bieden de terracotta potten voldoende ruimte voor een kleine kruidentuin die ook in de zomer buiten kan gedijen (kou en vorst tasten de planten aan, maar niet de vorstbestendige terracotta). En zelfs in wat schaduwrijkere kamers kunt u een levendige groene wanddecoratie creëren met bijvoorbeeld sierlijk overhangende varens.

  Met hun minimalistische, heldere vormgeving laten de bakken de planten een grote entree maken - juist deze combinatie van terughoudendheid en groene expansie geeft het "levende wandobject" een indrukwekkend, decoratief effect.

  Goed doordachte constructie. Netjes gemonteerd, stevig vastgehouden

  De plantenbakken passen goed in de onderzetters en laten voldoende lucht over onder de drie afwateringsgaten om wateroverlast te voorkomen. Vaatjes en onderzetters worden op traditionele wijze gemaakt in een Portugese keramiekfabriek. De afmetingen kunnen iets afwijken, maar de schaal en de onderzetter passen altijd in elkaar zonder te verschuiven.

  Bij vrijhangende montage zorgen de apart te bestellen stalen haken voor een veilige houvast op voldoende afstand van de muur. De touwen, die ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn, houden de schepen en onderzetters stevig bij elkaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202598

   Planter (met 3 drainagegaten) en schotel van vorstbestendig, naar keuze ongeglazuurd of gekleurd geglazuurd terracotta, geschikt voor binnen en buiten. Gemaakt in Portugal. Levering zonder touwen, muurhaken en planten. Leveringsomvang 1 stuk.
   Plantenbak: Lengte 44 cm, diepte 10 cm, hoogte 7,5 cm. Gewicht 1,3 kg.
   Schotel: lengte 46 cm, diepte 11,5 cm, hoogte 5,5 cm. Gewicht 1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu