Menu

Plant pot beton

Plant pot beton
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Solide, compact, eenvoudig

  Balkon- en binnentuinders waarderen niet alleen de compacte afmetingen, maar ook de rechtlijnigheid in materiaal en ontwerp. De met de hand uit massief beton gegoten plantenpot heeft een helder, puristisch ontwerp dat in elke kamer past en goed harmonieert met het groen van uw planten. Als solitair of in een rij geplaatst onthult de betonnen bloempot zich als discrete blikvanger op de vloer, vensterbank of tafel. Geplaatst in de bijpassende standaard voor de betonnen bloempot maakt de pot zelfs een besliste onafhankelijkheidsverklaring van de beschikbare opbergruimte mogelijk en kan vrij in de ruimte worden geplaatst. Vanuit de verhoogde positie kunnen vooral hangplanten zich in volle glorie ontplooien.

  Duurzaam opvallend. Concrete objecten van Beske

  Beton als bouwmateriaal heeft zijn weg al lang gevonden van buitenarchitectuur naar binnenhuisarchitectuur en zelfs naar de schone kunsten - ook al zijn er nog steeds bepaalde bedenkingen tegen het materiaal: Men zegt dat het massief is, lomp, meer een blok aan het been dan een decoratief of zelfs artistiek object. Complete misvattingen, zoals de in beton gegoten ontwerpen van het jonge Keulse bedrijf Beske aantonen. De gebroeders Beske werken bij voorkeur met hout, staal - en beton, dat ze met de hand tot in detail gieten. Als bouw- en constructiemateriaal is beton sowieso uniek: enerzijds is de machinaal geproduceerde steen gemakkelijk te bewerken, enorm stabiel en zo robuust dat hij generaties lang mee kan gaan. Maar bovenal, en dat is bijzonder belangrijk voor de fabrikant uit Keulen, is beton een milieuvriendelijk materiaal. Met de toevoeging van cement als bindmiddel bestaat beton uit de natuurlijke grondstoffen water, zand en grind, waarvan de transportwegen kort kunnen worden gehouden. En last but not least is het veelzijdige materiaal gemaakt voor de puristische ontwerpen van de manufactuur, waarvan de heldere geometrische vormen in elke kamer passen en daar opvallende accenten zetten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205525

   Beton, met de hand gegoten en gepolijst. Binnenpot (13 × 13 cm) van plastic. B 17 × H 17 × D 17 cm. Gewicht 5,8 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu