Menu

Pflanzenglück

Pflanzenglück
Pflanzenglück
15,40 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Groener leven met kamerplanten

Kamerplanten maken van elke flat een thuis. Onze groene metgezellen kunnen niet alleen ons dagelijks leven opvrolijken, ze zijn ook goed voor het binnenklimaat en verhogen het persoonlijk welzijn van veel mensen. Of ze nu op de vensterbank staan of midden in de kamer als privacyscherm - kamerplanten stralen rust uit, ze brengen orde en helderheid in het interieur. Wie zou dat beter weten dan de auteur van deze gids? De Noor Anders Røyneberg woont in zijn flat in Oslo met meer dan 100 kleine en grote, weidse en bescheiden groene planten. Als opgeleid landbouwster en werkster in de psychiatrische gezondheids- en ziekenzorg is de beproefde plantenliefhebster reeds lang begaan met de positieve uitstraling van planten. In zijn boek bundelt hij nu zijn geconcentreerde deskundigheid en laat geen vragen onbeantwoord. Welke grond en welke meststof zijn geschikt, hoe vermeerder ik mijn kamerplanten via stekken en stekken, hoe bereid ik ze het best voor op het feit dat ik een paar dagen afwezig zal zijn? En last but not least: Hoe schik en groepeer ik mijn planten zodat ze het best tot hun recht komen, hoe creëer ik een comfortabele groene leefruimte? Anders Røyneberg heeft de antwoorden.

smarticular.net - van het net in het boek.

Normaal gesproken is er naast een film, boek of iets dergelijks ook een website. Hier is het andersom: eerst was er het ideeënportaal smarticular.net, dat al snel uitgroeide tot een digitaal naslagwerk voor milieu- en gezondheidsbewuste mensen met tips, ideeën en recepten voor duurzaam beheer en huishoudens, die dingen in eigen hand nemen, zelf doen en uitproberen om hun leven een beetje gemakkelijker en groener te maken. Dit heeft geresulteerd in verschillende boeken en boekenseries. De serie "Selber machen statt kaufen" (Doe het zelf in plaats van te kopen), bijvoorbeeld, toont de lezers alternatieven en benaderingen van duurzaam leven. In de handleidingen concentreert smarticular zich op een huismiddeltje of een onderwerp zoals plastic besparen of afval vermijden met advies en actie.

Productinformatie

Artikel nummer 207432

Plantelykke. Gezonder en mooier leven met kamerplanten. Door Anders Røyneberg. 160 pagina's met meer dan 100 kleurenillustraties. 21 × 16,5 cm, softcover. smarticular Uitgever, 1e druk oktober 2021.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu