Menu

Overhemdjurk voor dames

Navy
Nieuw
Overhemdjurk voor dames
Navy
Navy
€ 249,00
€ 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zacht en vloeiend. Zijde en biologisch katoen

De stof van deze blousejurk is gemaakt van 70 procent zijde en 30 procent gecertificeerd biologisch katoen. Het is comfortabel om dragen en voelt zacht en glad aan, met een vloeiende drapering. De ongevoerde jurk is doorknoopt en heeft twee borstzakken met knoop en klep.

Beginnend bij het einde van de wereld. Les Racines du Ciel

Op de westelijke punt van het Bretonse schiereiland ligt het departement Finistère, dat volgens zijn Romeinse naam het einde van de aarde betekent. Voor de Bretonnen daarentegen is het "Penn ar Bed", het begin van de wereld - een lezing die veel meer recht doet aan het merk "Les Racines du Ciel", opgericht door Nathalie Goyette en Christian Tournafol en gevestigd in Quimper. Aan de ene kant ligt hun begin in het feit dat de twee sinds 2005 elegante, vrouwelijke en tijdloze damesmode met hoge kwaliteitsnormen produceren. Anderzijds ligt het ook aan het feit dat het de verklaarde ondernemingsdoelstelling van Les Racines du Ciel is om ambachtelijke tradities en producten te bevorderen en zo de werkgelegenheid in verarmde plattelandsgebieden in stand te houden. De keuze van de productielocaties is navenant.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 207100

70% zijde, 30% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: parelmoeren knopen. Gemaakt in Portugal. Ruglengte in maat M = 94 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu