Menu

Notitieboek Not White

Red
Notitieboek Not White
Red
€ 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Op zoek naar een hulpmiddel om uw schrijfgewoonten uit te dagen? Waarom probeer je niet te schrijven met een witte pen op gekleurd papier! Wat hetzelfde blijft: topkwaliteit. En de extra's: anti-handtas met bijpassende gelpen. De elastische band is een sluiting en pen- en smartphonehouder in één. De perfecte set om dingen te veranderen.

Notitieboekjes en kalenders van NUUNA

Voor ideeën van wisselende kwaliteit, spontane indrukken, gedachten, stemmingen, vluchtige notities of schetsen. Zo groeien goede notitieboekjes in de loop der tijd uit tot individuele getuigen van de tijd, nuttige en dierbare metgezellen, en worden ze zelfs met elke vluchtige notitie, maar ook met elke koffievlek steeds waardevoller en persoonlijker. Notitieboekjes van NUUNA worden gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en bindwijze. De binnenzijde is gemaakt van Zweeds fijn papier, gewoonlijk bedrukt met een subtiel stippenpatroon dat even geschikt is om op te schrijven als om op te tekenen. Het is net subtiel genoeg om als leidraad te dienen zonder het schrijven of tekenen te beïnvloeden. In sommige boeken van NUUNA wijkt het ontwerp van de binnenpagina's af, hetgeen wij apart beschrijven. Zij zijn gebonden volgens de bindwijze met de hoogste kwaliteit, de garenbinding, die de boeken een perfecte "plof" geeft. Gebonden in speciale en fantasierijke materialen, zoals verschillende gerecycleerde ledersoorten. Hun deksels zijn robuust en slijtvast en beschermen de inhoud duurzaam en betrouwbaar.

Productinformatie

Artikel nummer 204421

Afmetingen: B 16,5 × D 1,6 × H 22 cm
Gewicht: 400 g
Materiaal: Inhoud: Papier Munken 120 g/m²; Omslag: Leer, gerecycled; Rubberen band.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu