Menu
Én Gry & Sif

Mobiel vilt

Schapen
Én Gry & Sif
Mobiel vilt
Schapen
  € 10,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Natuurlijke blikvanger. Met een speciaal effect

  Gevat in zuivere Nieuw-Zeelandse wol, vermaken deze mobiles niet alleen baby's en peuters, maar ondersteunen ze ook hun fysieke en cognitieve ontwikkeling - op een volledig natuurlijke manier. Want met zijn kleurrijke ballen of kleine schaapjes die zachtjes heen en weer bewegen, trekt de mobiel die boven het ledikant of de luiertafel wordt gehangen onvermijdelijk de aandacht van het kind. Zo leert het kind zijn blik te fixeren en kleuren en vormen te onderscheiden. Vooral het oog vraagt om activiteit: Vanaf de dag van de geboorte ontwikkelt het gezichtsvermogen van een baby zich snel; na slechts vier weken is het bereik van het "scherpe oog" van het kind uitgebreid van ongeveer 30 centimeter tot ongeveer één meter. Tegelijkertijd bevordert de visuele prikkel de bewegingsdrang: het kind grijpt naar het bewegende object dat het ziet, trapt in de richting ervan en traint zo onwillekeurig zijn motoriek. Daarom moet je de mobiel buiten het bereik van het kind hangen - fascinatie kent geen grenzen.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204976

   Bolletjes vilt (Ø 2-3 cm) van 100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland), opgehangen aan 6 katoenen draden. Bamboe ring Ø 20 cm. Totaal gewicht 150 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen