Menu

Mobiel vilt

Schapen
Mobiel vilt
Schapen
€ 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Natuurlijke blikvanger. Met een speciaal effect

Deze mobiles, gemaakt van zuivere Nieuw-Zeelandse wol, vermaken baby's en peuters niet alleen, maar ondersteunen ook hun fysieke en cognitieve ontwikkeling - op een volkomen natuurlijke manier. Met zijn kleurrijke balletjes of schaapjes die zachtjes heen en weer bewegen, trekt de mobiel die boven het bedje of de luiertafel wordt gehangen onvermijdelijk de aandacht van het kind. Op die manier leert het kind zijn blik te fixeren en kleuren en vormen te onderscheiden. Het oog in het bijzonder vraagt om activiteit: Vanaf de dag van de geboorte ontwikkelt het gezichtsvermogen van een baby zich snel; na slechts vier weken is het bereik van het "scherpe oog" van het kind uitgebreid van ongeveer 30 centimeter tot ongeveer één meter. Tegelijkertijd bevordert de visuele prikkel de drang om te bewegen: het kind grijpt naar het bewegende voorwerp dat het ziet, trapt in zijn richting en traint zo onwillekeurig zijn motoriek. Daarom moet u de mobiel buiten het bereik van het kind hangen - fascinatie kent geen grenzen.

Redelijk gecombineerd. Én Gry & Sif

Tijdens haar rondreis door Nepal werd de Deen Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en hartelijkheid van de bewoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe bedreven en vakkundig Nepalese vrouwen wol tot voorwerpen vervilten. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en Nepalees handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

Sinds 2000 produceert de onderneming Én Gry & Sif in Nepal diverse producten van wolvilt. Gry Staunstrup zorgt voor de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijk zorgeloos en vrolijk; de produkten worden door Nepalese vrouwen op traditionele ambachtelijke wijze gemaakt. Én Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk exemplaar is uniek en met de hand gemaakt.

Productinformatie

Artikel nummer 204976

Viltbolletjes (Ø 2-3 cm) gemaakt van 100% scheerwol (oorsprong Nieuw-Zeeland), opgehangen aan 6 katoenen draden. Bamboe ring Ø 20 cm. Totaal gewicht 150 g.
Bolletjes vilt in grijs-wit met gestileerde schaapmotieven. Totale hoogte 65 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu