Menu

Meubelwiel messing

Meubelwiel messing
€ 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Typische serveerwagen.

Klassieke rol voor thee- en serveerwagens - zo mooi dat hij ook gebruikt zou moeten worden voor andere kleine meubelstukken (mits niet te zwaar).

Van nut tot versiering. Meubilair

Historisch gezien was beslag in de eerste plaats bedoeld om de bruikbaarheid van een meubelstuk te vergroten en werd het in de eerste plaats gekozen om zijn praktisch nut. Afschermingen beschermden tegen slijtage op bijzonder belaste plaatsen zoals laden, grendels, hoeken en randen; deurknoppen en ladegrepen moesten bijzonder stevig zijn. De decoratieve waarde van dergelijke voorwerpen werd daarentegen pas in de loop der eeuwen erkend - zo werden er vanaf ongeveer de 12e eeuw te allen tijde armaturen vervaardigd die een stijlbepalend effect hadden voor hun tijdperk. De fase van de Art Nouveau was bijzonder productief met zijn veelheid aan speelse florale ornamenten.

Europese variëteit. Onze selectie...

Niettemin ligt in ons assortiment de nadruk op het materiaal en de herkomst van de afzonderlijke artikelen en minder op de eeuw waaruit zij stammen. Wij vermijden goedkope imitaties uit India en China en blijven in plaats daarvan in Europa - en daar in streken waar de productie van dergelijk meubilair van oudsher thuis was.

... Uw ontwerpopties

U kunt het beslag gebruiken om een oud meubelstuk te verfraaien of om bestaande, eventueel defecte onderdelen te vervangen door functionerende, om een lang gekoesterde eenvoudige rommelmarktvondst met eenvoudige middelen op te waarderen of misschien om een zelfgemaakt meubelstuk helemaal nieuw uit te rusten met wieltjes of handgrepen.

Productinformatie

Artikel nummer 29307

Messing; gegalvaniseerd staal. Rol Ø 2,6 cm, breedte 2,2 cm. Hoogte (tot rozet) 3,6 cm. Rozet Ø 3 cm. Gewicht 99 g. Maximaal laadgewicht 25 kg. Met schroef (lengte 3 cm) en sluitring.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu