Menu

Manufactum kogelvormer

Nieuw
Manufactum kogelvormer
€ 19,90
€ 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Het mes van Parijs

De balvormer of snijder kan worden gebruikt om gelijkvormige ballen te snijden uit bijvoorbeeld meloen en ander fruit. In ons model is het functionele deel met de geslepen randen niet uit één stuk gestanst en gebogen zoals gebruikelijk, maar afzonderlijk bewerkt en netjes in de juiste hoek aan het korte handvat gesoldeerd. Hierdoor is dit gereedschap gemakkelijker te hanteren (en gaat het ook langer mee). De vroegere naam "Parijse mes" is afgeleid van een traditie in de Franse keuken om in bolvorm gesneden groenten en aardappelen - de pommes parisiennes of pommes noisettes - als bijgerecht te bereiden.

Ons ontwerp. De Manufactum keukengadgetreeks

Triangle in de messenstad Solingen is sinds 1946 gespecialiseerd in de productie van met messen gepantserde keukengereedschappen. Wij laten daar de keukengadgets van onze eigen exclusieve serie volgens onze specificaties vervaardigen - met materiaalsterke functionele onderdelen van roestvrij staal en keurige handgrepen van gladgepolijst en geolied kersenhout. Waar mogelijk, bijvoorbeeld bij de dunschiller, de fijne snijmachine of de kaassnijder, zijn de messen (of snijdraden) als reserveonderdelen verkrijgbaar en kunnen ze gemakkelijk worden vervangen. Een ander bijzonder kenmerk is de ophanghaak, die Triangle in deze vorm speciaal voor de Manufactum keukengadgets maakt.

Productinformatie

Artikel nummer 46332

Speciaal mes met vastgesoldeerde vorm. Roestvrij staal, kersenhout. Met ophanglus aan het eind van het handvat. Totale lengte 18 cm. Gewicht 35 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu