Menu

Linnen gebreide jurk voor dames

Kahki
Linnen gebreide jurk voor dames
Kahki
Kahki
€ 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Fijn gebreide stof. Zuiver linnen

Dit zomerse jurkje met lange mouwen en V-hals is gemaakt van fijn gebreid linnen met een korrelige touch, Les Racines du Ciel. Aangezien het breisel licht transparant is, moet de jurk worden gedragen met een bijpassend onderkleed.

Beginnend bij het einde van de wereld. Les Racines du Ciel

Op de westelijke punt van het Bretonse schiereiland ligt het departement Finistère, dat volgens zijn Romeinse naam het einde van de aarde betekent. Voor de Bretonnen daarentegen is het "Penn ar Bed", het begin van de wereld - een lezing die veel meer recht doet aan het merk "Les Racines du Ciel", opgericht door Nathalie Goyette en Christian Tournafol en gevestigd in Quimper. Aan de ene kant ligt hun begin in het feit dat de twee sinds 2005 elegante, vrouwelijke en tijdloze damesmode met hoge kwaliteitsnormen produceren. Anderzijds ligt het ook aan het feit dat het de verklaarde ondernemingsdoelstelling van Les Racines du Ciel is om ambachtelijke tradities en producten te bevorderen en zo de werkgelegenheid in verarmde plattelandsgebieden in stand te houden. De keuze van de productielocaties is navenant.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 204534

100% linnen. Gemaakt in Bulgarije. Ruglengte in maat S = 85 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu