Menu

Linnen culotte voor dames

Denim
Linnen culotte voor dames
Denim
Denim
€ 219,00
€ 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Puur linnen. Droog gesponnen

Deze culotte is gemaakt van zuiver linnen Lanius. De vezels voor de opvallende stof komen uit Normandië en worden traditioneel droog gesponnen in de Elzas. Dankzij de naar voren geplaatste zijnaden is de broek bijzonder figuurvriendelijk. Lanius heeft zakken in de zijnaden en een achterzak.

Kwaliteit en eerlijke productie. Mode door Claudia Lanius

Het werk van het modemerk Lanius speelt zich af in het spanningsveld tussen drie factoren: ten eerste, modieus design met geraffineerde snitten en vormen, ten tweede, het gebruik van gecertificeerde grondstoffen en ten derde, de garantie van eerlijke arbeidsomstandigheden. Afhankelijk van het kledingstuk ligt de nadruk soms meer op de ene factor, soms meer op de andere - terwijl altijd de allesoverheersende kwaliteitsnorm met betrekking tot materiaal en afwerking in het oog wordt gehouden. Achter het merk, dat in 1999 werd opgericht, staat Claudia Lanius, die in haar Keulse studio alle ideeën en ontwerpen ontwikkelt, die vervolgens door haar team worden gerealiseerd en door producenten in verschillende landen worden vervaardigd.

Bericht:

Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en bekledingsstoffen.

Let op:

Wij raden u aan de broek een maat kleiner te kopen, omdat hij door beweging en lichaamswarmte iets wijder wordt tijdens het dragen. Na het wassen krijgen ze hun oude vorm weer terug.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 205418

100% linnen. Gedeeltelijke elastische tailleband. Gemaakt in Turkije.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu