Menu
LANIUS

Linnen culotte voor dames

Denim
LANIUS
Linnen culotte voor dames
Denim
  Denim
  € 129,00
  € 99,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Puur linnen. Droog gesponnen

  Lanius maakt deze culotte van zuiver linnen. De vezels voor de opvallende stof komen uit Normandië en worden traditioneel drooggesponnen in de Elzas. Dankzij de naar voren geplaatste zijnaden is de broek bijzonder figuurvriendelijk. Lanius heeft ze ontworpen met zakken in de zijnaad en een achterzak.

  Kwaliteit en eerlijke productie. Mode door Claudia Lanius

  Het werk van het modemerk Lanius speelt zich af in het spanningsveld tussen drie factoren: ten eerste modeontwerp met geraffineerde snitten en vormen, ten tweede het gebruik van gecertificeerde grondstoffen en ten derde de garantie van eerlijke arbeidsomstandigheden. Afhankelijk van het kledingstuk ligt de nadruk soms meer op de ene factor, soms op de andere - terwijl altijd de doorslaggevende vraag naar kwaliteit in termen van materialen en afwerking in het oog wordt gehouden. Claudia Lanius zit achter het in 1999 opgerichte merk. Zij ontwikkelt alle ideeën en ontwerpen in haar Keulse studio, die vervolgens door haar team worden gerealiseerd en door producenten in verschillende landen worden gemaakt.

  Bericht:

  Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en meubelstoffen.

  Let op:

  Wij raden u aan de broek een maat kleiner te kopen, omdat hij bij het dragen iets wijder wordt door beweging en lichaamswarmte. Na het wassen krijgen ze hun oude vorm terug.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 205418

   100% linnen. Gedeeltelijke elastische tailleband. Gemaakt in Turkije.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen