Menu

Leren teenslipper voor dames

Donkerblauw
Leren teenslipper voor dames
Donkerblauw
€ 139,00
€ 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Luchtig en comfortabel

Veel luchtiger dan dit wordt het niet, en toch zit deze sandaal perfect aan de voet. Dit is te danken aan het anatomisch voorgevormde, met mimosa-extract gelooide voetbed en het doordachte brug- en bandontwerp, dat zorgt voor een goede aansluiting op de voet. Tegelijkertijd zorgt de geribbelde rubberen zool voor een goede grip op alle paden.

Werner Schuhe. Bewezen pasvorm, comfortabel om te dragen

Natuurlijke leersoorten, waar mogelijk chroomvrij en plantaardig gelooid, en een aangenaam draaggevoel dankzij beproefde pasvormen kenmerken Werner schoenen - geheel in lijn met de claim van het in 1911 opgerichte familiebedrijf om mooie en goede schoenen te produceren. Wat ooit begon met stevige werk- en wandelschoenen, ontwikkelde zich tot de chique après-skischoenen van de jaren 1970/80 en het huidige assortiment sportieve en elegante (vrijetijds)schoenen voor mannen en vrouwen. Werner volgt ook actief de nieuwe ontwikkelingen op de ledermarkt. Zo zijn sommige schoenmodellen gevoerd met olijfleder®, dat zeer vriendelijk is voor de huid en voor het looien waarvan olijfbladeren worden gebruikt, die zich hoe dan ook ophopen tijdens het jaarlijkse snoeien van de bomen. Jarenlang werden Werner schoenen gemaakt op de oprichtingsplaats in Pirmasens, maar tegenwoordig werken de "Steppmäde" en "Zwicker" in Zuidoost-Europa. De grondstoffen komen uit Duitsland en aangrenzende Europese landen, wat een constant hoge kwaliteit garandeert en de transportafstanden zo kort mogelijk houdt.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 202355

Bovenmateriaal kalfsnappaleer (dikte 1,2-1,4 mm), plantaardig gelooid. Voering koeienhuid, plantaardig gelooid, binnenzool koeienhuid, plantaardig gelooid. Buitenzool thermoplastisch rubber (TPR). Gemaakt in Roemenië.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu