Menu

Leren muiltjes voor dames

Grijs
Nieuw
Exclusief
Leren muiltjes voor dames
Grijs
Grijs
€ 139,00
€ 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Luchtig en comfortabel

Uiterst luchtige muiltjes die toch goed aan de voet zitten dankzij een lederen lus voor de grote teen en een brede lederen riem die over de middenvoet loopt. Deze laatste is enigszins flexibel dankzij een rubberen inzetstuk aan de binnenzijde en past zich dus goed aan de vorm van de voet aan. De buitenzool van generfd rubber met een platte hak biedt een comfortabele en goede voetafwikkeling.

Werner Schuhe. Bewezen pasvorm, comfortabel om te dragen

Natuurlijke leersoorten, waar mogelijk chroomvrij en plantaardig gelooid, en een aangenaam draaggevoel dankzij beproefde pasvormen kenmerken Werner schoenen - geheel in lijn met de claim van het in 1911 opgerichte familiebedrijf om mooie en goede schoenen te produceren. Wat ooit begon met stevige werk- en wandelschoenen, ontwikkelde zich tot de chique après-skischoenen van de jaren 1970/80 en het huidige assortiment sportieve en elegante (vrijetijds)schoenen voor mannen en vrouwen. Werner volgt ook actief de nieuwe ontwikkelingen op de ledermarkt. Zo zijn sommige schoenmodellen gevoerd met olijfleder®, dat zeer vriendelijk is voor de huid en voor het looien waarvan olijfbladeren worden gebruikt, die zich hoe dan ook ophopen tijdens het jaarlijkse snoeien van de bomen. Jarenlang werden Werner schoenen gemaakt op de oprichtingsplaats in Pirmasens, maar tegenwoordig werken de "Steppmäde" en "Zwicker" in Zuidoost-Europa. De grondstoffen komen uit Duitsland en aangrenzende Europese landen, wat een constant hoge kwaliteit garandeert en de transportafstanden zo kort mogelijk houdt.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 207135

Bovenzijde koeienhuid (2,4-2,6 mm), plantaardig gelooid. Ongevoerd. Binnenzool als bovenmateriaal. Buitenzool thermoplastisch rubber (TPR). Klein rubberen inzetstuk op de riem. Gemaakt in Roemenië.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu