Menu

Leren draagtas voor dames

Zwart
Nieuw
Leren draagtas voor dames
Zwart
Zwart
€ 119,00
€ 99,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Perfecte metgezel. Licht, elegant, met capaciteit.

Deze universele tas van fijn, zacht lamsvel is ontworpen in de stijl van een draagtas. Hij kan worden gebruikt als shopper om boodschappen te doen, is elegant en groot genoeg om een laptop en A4-documenten mee te nemen naar kantoor. En het is de perfecte metgezel voor wandelingen door de stad en dergelijke, want ongevoerd weegt het slechts 200 g, waardoor het een van de ultra-lichtgewichten onder de lederen tassen is.
De shopper is opengeritst en gemaakt van twee grote stukken zwart, volnerf lamsleer. De dubbele riemen liggen goed in de hand en zijn lang genoeg om de tas comfortabel over de schouder te dragen - zelfs als u een dikkere winterjas draagt.

Drie generaties ervaring. Harold's Lederen Tasjes Vervaardiging

Het ambacht van tassen maken zit in het bloed van de familie Schmelz. Zij zijn degenen achter het merk Harold's en produceren al lederen tassen sinds 1936, nu in de derde generatie. In de jaren 1950 begon de fabriek samen te werken met buitenlandse partners, eerst in Italië, later ook in Colombia en India. Dit leidde niet alleen tot de overbrenging van een deel van de produktiefaciliteiten naar het buitenland, maar ook tot de merknaam Harold's, waaronder het bedrijf begon te produceren.
De ontwerpen worden allemaal gemaakt in het Duitse hoofdkwartier van het bedrijf in de buurt van de Hessische metropool Frankfurt. Doordachte vormen en functionaliteit, tijdloos design en bovenal eersteklas vakmanschap en natuurlijk, duurzaam leder zijn de topprioriteiten. Dit is de enige manier om het verklaarde doel, duurzame "tassen voor het leven" te produceren, te bereiken. De productie vindt hoofdzakelijk plaats in Colombia en India - altijd rekening houdend met de plaatselijke omstandigheden - en sinds 2010 ook weer in Obertshausen.

Duits constructivisme, Colombiaanse natuur

De succesvolle samenwerking met een kleine fabriek in Colombia bestaat sinds 1985 en omvat meer dan het gebruikelijke: zij is gebaseerd op wettelijke arbeidsovereenkomsten die de werknemers stabiele arbeidsomstandigheden bieden met zekerheden zoals een ziekte-, ongevallen- en pensioenverzekering. Een groot deel van de werknemers werkt dan ook al meer dan 20 jaar in het bedrijf en beschikt over de nodige deskundigheid en jarenlange ervaring op het gebied van lederbewerking. Dit is niet vanzelfsprekend in de Zuidamerikaanse lederwarenindustrie, die wordt gekenmerkt door migrantenarbeid. Al even ongewoon zijn de uitgebreide veiligheidsvoorschriften, dankzij welke de werkomgeving de Europese normen benadert, bijvoorbeeld op het gebied van akoestiek, afstanden of netheid. Een groot deel van de voor de productie gebruikte machines komt eveneens uit Europa. Het leer is afkomstig van runderen uit de streek die het hele jaar door in de open lucht worden gehouden, zoals gebruikelijk is in Zuid-Amerika. Na het looien vertoont het lederoppervlak nog de natuurlijke nerven met de sporen van een dierenleven zoals muggenbeten of kleine scheurtjes en vormt het weldra het patina dat typisch is voor leder. Stoffen en metalen onderdelen worden eveneens in de nabijheid van de Colombiaanse fabriek geproduceerd.

Let op:

Let op: de tas is ongevoerd verwerkt, de velourszijde aan de binnenkant kan daarom, net als bij andere leersoorten, aanvankelijk een beetje pluizen of schuren. De kleur aan de buitenkant kan afgeven op lichtgekleurde kleding.

Productinformatie

Artikel nummer 207240

100% lamsvel (dikte 0,6 mm), plantaardig gelooid en 2% chroomgelooid. Ongevoerd. Dubbele schouderbanden, breedte 2 cm, lengte 72 cm. Gemaakt in Duitsland. Kleur zwart.
Hoogte 37 cm, breedte 33 cm, bodemdiepte 8 cm. Gewicht 200 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu