Menu

LED Filament Lamp goud gelust

Zuiger
LED Filament Lamp goud gelust
Zuiger
Energie-efficiëntie
€ 39,90
€ 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Schitterende grootte, heldere pracht. Meer dan alleen verlichtingsmiddelen

Alleen al de afmetingen van deze lampen zijn van een kaliber waarvan de gemiddelde eigenaar van een lamp in het verleden op de hoogte zou zijn geweest, hooguit ter gelegenheid van een beklimming van een vuurtoren. In ieder geval hebben wij de serie Kaventsmann genoemd in verwijzing naar deze maritieme context. Aangezien de lampen niet alleen imposante afmetingen hebben, maar ook een gouden glans, is er alleen nog een lamphouder nodig om ze om te toveren tot lampen die serieus kunnen worden genomen en volledig op zichzelf kunnen staan of hangen.

Glazen substraat in plaats van gloeidraad. LED gloeilampen

Wat in deze lampen op het eerste gezicht een gloeidraad lijkt, blijkt bij nadere beschouwing een complexe constructie te zijn: een zogenaamd substraat (een drager van glas) is dicht bedekt met een veelheid van minuscule chip-diodeparen, waarover een fluorescerende laag is aangebracht die hoofdzakelijk uit fosfor bestaat.

Constructief dicht bij het model. Met goede reden.

De verbazingwekkende formele nabijheid van de hier getoonde LED gloeilampen ten opzichte van de klassieke gloeilamptypes heeft zeer tastbare technische redenen. In de eerste plaats omdat ze kunnen worden gebruikt in alle armaturen met standaardfittingen (E27, E14). Ten tweede omdat ze dezelfde stralingshoek hebben als klassieke gloeilampen. En dit laatste is de basis waarop het lichtontwerp van de meeste in gebruik zijnde armaturen is geconstrueerd. LED gloeilampen vervangen dus volledig hun afgedankte voorouders of overtreffen deze zelfs in alle opzichten.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 12580

Kleurtemperatuur 2.200 K, kleurweergave-index (CRI) ≥ 90, stralingshoek 360°. Levensduur 20.000 h/100.000 schakelcycli. Opstarttijd tot 60% = 0 s. Base E27. Nominaal vermogen 3 W, energieverbruik 3 kWh/1.000 h, lichtstroom 270 lm.
Big Mami (kolf). Hoogte 24,5 cm, Ø 12 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu