Menu

LED Filament Lamp goud gelust

Zuiger
LED Filament Lamp goud gelust
Zuiger
  Energie-efficiëntie
  € 37,90
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Puur formaat, heldere pracht. Meer dan alleen belichting

  Alleen al de omvang van deze lampen is van een kaliber waarvan de gemiddelde bezitter van een armatuur zich in het verleden hoogstens bij een vuurtorenbeklimming bewust was. In ieder geval hebben wij de serie Kaventsmann genoemd als verwijzing naar deze maritieme context. Aangezien de lampen niet alleen van imposante afmetingen zijn, maar ook een gouden glans hebben, volstaat een lamphouder om ze te veranderen in serieus te nemen lampen die geheel op zichzelf staan of hangen.

  Glazen substraat in plaats van gloeidraad. LED gloeilampen

  Wat op het eerste gezicht lijkt op een gloeidraad in deze lampen, blijkt bij nadere beschouwing een complexe constructie te zijn: een zogenaamd substraat (een drager van glas) is dicht bedekt met een veelheid van minuscule chip-diodeparen, waarover een fluorescerende laag ligt die hoofdzakelijk uit fosfor bestaat.

  Constructief dicht bij het model. Met reden.

  De verbazingwekkende formele nabijheid van de hier getoonde LED-gloeilampen tot de klassieke gloeilamptypes heeft zeer tastbare technische redenen. Ten eerste omdat ze kunnen worden gebruikt in alle armaturen met standaard stopcontacten (E27, E14). Ten tweede omdat zij dezelfde stralingshoek hebben als klassieke gloeilampen. En dit laatste is de basis waarop het lichtontwerp van de meeste in gebruik zijnde armaturen is opgebouwd. LED gloeilampen vervangen daarom volledig hun afgedankte voorouders of overtreffen deze zelfs in alle opzichten.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 12580

   Kleurtemperatuur 2.200 K, kleurweergave-index (CRI) ≥ 90, stralingshoek 360°. Levensduur 20.000 u/100.000 schakelcycli. Opstarttijd tot 60% = 0 s. Basis E27. Nominaal vermogen 3 W, energieverbruik 3 kWh/1.000 h, lichtstroom 270 lm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu