Menu

Laarshouder beukenhout

Voor 2 paar
Laarshouder beukenhout
Voor 2 paar
€ 47,90
€ 35,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ondersteboven - met de zool naar boven.

Opgeborgen in een hangende positie kunnen de rubberlaarzen na het werk (of na een lange boswandeling bij nat weer) altijd goed drogen en luchten - zonder in de weg te zitten, te knikken of om te vallen. Uitgestrekt in de houder, zogezegd, blijft de schacht van de laars onaangetast door plooien en vouwen. En wat er aan modder en aarde op het profiel van de zolen achterblijft, kan er na het drogen gewoon (buiten) worden afgetikt - in plaats van nog rijkelijk in de ingang van het huis te worden gestrooid.

Productinformatie

Artikel nummer 44788

Voor montage in de gang, schuur en garage of op een tegen regen beschermde plaats buiten. De houder is geschikt voor laarzen van alle maten. Gemaakt van gelakt beuken multiplex (dikte 10 mm). Gemaakt in Polen.
Hoogte 8 cm. Projectie 21 cm. Geleverd zonder bevestigingsmateriaal en laarzen.
Verkrijgbaar in twee versies:
Voor 2 paar laarzen. Breedte 45 cm. Gewicht 700 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu