Menu

Kruidenrekje breedmondige potjes roestvrij staal

Kruidenrekje breedmondige potjes roestvrij staal
€ 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Orde en overzicht hebben de voorkeur. Wij laten onze roestvrijstalen kruidenrekjes speciaal maken door een metaalbewerker in Franken. Dit model is ontworpen voor vijf van de donkere wijdmondse potten met schroefdeksel waarin wij ook de Manufactum Selectie specerijen aanbieden.

Muurbeugels voor voorraadpotten.

Met een helling van 2° houden ze potten of flessen stevig op hun plaats. Gemaakt van geborsteld roestvrij staal met een aanzienlijke materiaaldikte van 2 mm. Dankzij twee sleutelgaten kunnen de legplanken worden verwijderd voor eenvoudige reiniging in de vaatwasser.

Productinformatie

Artikel nummer 82597

Het kruidenrek is geschikt voor vijf van de 250 ml wijdmondse potjes met schroefdeksel waarin wij de Manufactum Selection specerijen uit het voedingsassortiment aanbieden. Voor het gebruiksgemak zijn de uitsparingen aan de voorkant iets schuin naar rechts en naar links geplaatst. Hoogte 4,5 cm, breedte 39 cm, diepte 7,5 cm. Gewicht 440 g. Geleverd met 2 roestvrijstalen schroeven, maar zonder wijdmondse potten.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu