Menu

Kom hars kristal

opaal wit groen
Nieuw
Kom hars kristal
opaal wit groen
opaal wit groen
€ 59,90
€ 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Wat glasblazers kunnen doen

De Glasmanufaktur Harzkristall is beroemd om zijn handgeblazen gelaagd glas. Om het te maken wordt kristalglas bij de glasblazer "overgoten" met een dunne laag wit opaalglas en eerst tot een bol gevormd. Dit wordt bedekt met echt gekleurd glas en dan pas in de uiteindelijke vorm geblazen - hier die van een kom waaruit het gevangen opaalglas van binnenuit gloeit.

Productinformatie

Artikel nummer 23630

Handgeblazen glas in overlay techniek. Opaalwit van binnen, groen van buiten. Hoogte 8,5 cm, Ø bovenkant 20,5 cm, voet Ø 5,5 cm. Gewicht 1 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu