Menu

Kinderemmer met houten handvat

Kinderemmer met houten handvat
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Kleine emmer: grote tijd

  Ontworpen voor kleine tuinders en afgewerkt als een emmer voor grote. Deze stalen bak is eerst thermisch verzinkt en daarna in kleur geschilderd. Dus zelfs als een deel van de verf afbladdert, zal het materiaal niet roesten. Het dikke houten handvat maakt de emmer gemakkelijk te dragen en hij is niet te zwaar - ook door zijn lage gewicht.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89652

   Gemaakt van plaatstaal (dikte 1,2 mm), thermisch verzinkt en rood geschilderd. Met beukenhouten handvat. Made in Slovakia. Deel 4 l. Randhoogte 20 cm, Ø 21 cm. Gewicht 720 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu