Menu

Kinderdeken van Merinowol

Natuur
Exclusief
Kinderdeken van Merinowol
Natuur
  Natuur
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Niet zonder mijn Schmusedecke

  Niet alleen sinds Linus uit Peanuts weten we: Leven zonder eigen deken is mogelijk, maar ongemakkelijk.usedNet zoals Linus niet te vinden is zonder zijn knuffelhoekje, nestelt ook ons kroost zich graag in de zachte, verwarmende geborgenheid van een wollen dekentje: in de beginnende kilte van een zomeravond op het terras, op de bank tijdens een gezamenlijke gezinsavond, op bed tijdens het lezen en voorlezen en zelfs tijdens de reis, wanneer de frequentie van de vraag "Wanneer zijn we er?" afneemt en de zwaarte van de oogleden toeneemt.Deze kinderdeken is niet alleen qua afmetingen afgestemd op de jeugd, maar is vooral dankzij het natuurlijke materiaal het hele jaar door een metgezel: geweven van fijne merinowol is hij aangenaam warm en tegelijkertijd zo ademend en temperatuurregulerend dat misschien de persoon bij de zomerse tuinbarbecue, maar zeker niet uw kind, doorweekt raakt van het zweet. De deken van merinoswol is typisch robuust en slijtvast, en met stoïcijnse waardigheid en kalmte kan hij zelfs tegen een stootje als het laatste stukje wordt uitgetrokken om lekker tegenaan te kruipen. En last but not least zorgen de netjes gebonden randen ervoor dat de wollen deken zijn vorm en omlijsting behoudt.

  Merino wol. Fijn, zacht, natuurlijk waardevol

  Twee fundamentele eigenschappen maken merinowol tot een waardevol materiaal voor kinderkleding en woningtextiel. 1. De uitstekende temperatuurregelende werking: merinoschapen produceren een uitzonderlijk zachte, fijne wol, waaraan de dieren hun veelgeroemde veerkracht te danken hebben. Zelfs de soms extreme temperatuurverschillen in hun natuurlijke omgeving kunnen merinoschapen niet deren: Bij koud weer zijn de licht gekroesde wolvezels bijzonder effectief in het opslaan van natuurlijke lichaamswarmte; bij warm weer nemen de vezels veel lichaamsvocht op en voeren dit af naar de omgeving met een verkoelend effect. Last but not least is merinowol bijzonder huidvriendelijk dankzij de zeer fijne wolvezels, zelfs wolgevoelige mensen voelen zich er prettig in. 2. hun natuurlijk onderhoudsgemak: kindertextiel moet niet alleen tegen een stootje kunnen, maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn. Zuivere scheerwolvezels bieden dit enorme voordeel: ze hebben een ruw oppervlak en een natuurlijk gehalte aan wolvet (lanoline). Daarom is zuivere scheerwol zelfreinigend - vuildeeltjes kunnen zich moeilijk hechten aan het ruwe oppervlak van de vezel. Daarom is het vaak voldoende om het kledingstuk te luchten en het opgedroogde vuil eruit te borstelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206154

   100% scheerwol, herkomst Zuid-Amerika. Basisgewicht 280 g/m². Handwas of stomerij. De randen zijn gebonden. Gemaakt in Oostenrijk. 145 × 100 cm. Gewicht 500 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten