Menu

Kaweco Speciaal Zak Mechanisch Potlood Aluminium

0,9 mm vulling
Kaweco Speciaal Zak Mechanisch Potlood Aluminium
0,9 mm vulling
€ 26,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Mechanische potloden

Vulpotloden, mechanische potloden en vulpotloden hebben twee grote voordelen ten opzichte van potloden met een houten omhulsel:
1. ze zijn verkrijgbaar met een grote verscheidenheid aan stiftformaten, die op hun beurt bedoeld zijn voor een groot aantal doeleinden - van technisch tekenen tot schetsen en tekenen op groot formaat, en
2. ze kunnen vele malen worden gebruikt omdat ze navulbaar zijn.

Productinformatie

Artikel nummer 22074

Mechanisch potlood met doorvoermechanisme. Achthoekige loop en kopstuk van zwart geanodiseerd aluminium. Messing duwmechanisme. Lengte 10,5 cm. Gewicht 15 g. Met vervangbare gum (versie met 2,0 mm lood zonder gum). Geleverd in een blikken doosje.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu