Menu

Kast Messenblok "Messerbrett"

Smal
Kast Messenblok "Messerbrett"
Smal
  Smal
  € 139,00
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Groot in kleine keukens.

  Zo los je (ruimte)problemen op. Jaren van prutsen, testen en proefmontage op de keukenkastdeur gingen vooraf aan dit originele product: een kastmessenblok van geolied beukenhout, ook wel "messenbord" genoemd. Tot vijf keukenmessen en een slijpstaaf voor het naslijpen van de messen kunnen erin worden opgeborgen en verdwijnen probleemloos achter de deur van de wandkast. Want dit messenblok is eigenlijk net zo plat als een snijplank en neemt dus (vrijwel) geen ruimte in. Ingebouwde ventilatiesleuven zorgen ook voor een goede ventilatie aan de achterkant, zodat er geen gevaar voor roest is, zelfs niet voor messen van koolstofstaal. Het briljante idee kwam bij een timmerman uit Zwaben op toen hij op zoek was naar een ruimtebesparende manier om zijn keukenmessen veilig op te bergen. Sindsdien heeft de bekwame vakman niet alleen herhaaldelijk de ontwerpen voor zijn messenblok herzien, keukenkastjes opgemeten, afstanden berekend en talrijke prototypes gebouwd, maar tot dusver ook in zijn eentje gezorgd voor de selectie en verwerking van geschikt hout. Hij gebruikt bijvoorbeeld beukenhout dat afkomstig is uit bossen in de buurt van zijn werkplaats en neemt het drogen, kruiden en snijden in eigen hand.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206519

   Geschikt voor vijf messen en een slijpstaaf. Geolied beukenhout. Sleufbreedte 4 mm (voor messen) en 1,3 mm (voor slijpstaven). Sleuflengte (van boven naar beneden) 2 cm, 2,5 cm, 4,5 cm, 3 cm, 5 cm, 5,5 cm. Schuifbalk 20 × 1,5 cm, afstand tussen de gaten 13 cm. Lengte 28 cm, hoogte 28 cm. Levering zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen