Menu

Kapstok beukenhout

Kapstok beukenhout
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Stomme bediende, met een broek aan.

  Deze vervult zijn taak met bijzondere hulpvaardigheid: een stap op het pedaal opent de broekhouder en de broek kan met beide handen over de hele lengte worden opgehangen (ook om uit te borstelen). De bovenste plank (30 x 8 cm) met een uitsparing voor sleutels en andere gebruiksvoorwerpen heeft uittrekbare haken aan de zijkant voor stropdassen of riemen. De kleerhanger kan op twee verschillende hoogtes worden bevestigd - voor jassen of jacks.

  Productinformatie

  Artikel nummer 36773

   Massief beukenhout (herkomst Italië en Slovenië), blank gelakt. Hoogte 135 cm, breedte 44 cm, diepte 32 cm. Gewicht 4,6 kg. Met montagehandleiding. Levering gedeeltelijk gemonteerd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu