Menu

Kadertas Scape

Kadertas Scape
  € 55,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  De SCAPE frametas is een praktische, 100% waterdichte, gelaste bikepacking tas voor spullen die snel bereikbaar moeten zijn. Een volledig gelaste constructie zorgt ervoor dat de tas waterdicht is en zijn gestroomlijnde vorm behoudt wanneer hij op de fiets is gemonteerd. De zijkanten en bodem zijn aan de binnenkant bekleed met schuimrubber om de inhoud te beschermen en klapperen te verminderen. Gemakkelijk te bevestigen met nauwsluitende klittenbanden die zacht zijn voor verfoppervlakken.

  BROOKS SCAPE tas serie

  Ongewoon gevoel, rijk gedetailleerd en zeer functioneel: wij kennen geen andere bagageserie voor vervoer op de fiets die overtuigender is op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design. Het verwerkte materiaal heeft een textielachtig uiterlijk, is waterdicht en bestaat grotendeels uit een gelaste constructie.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206201

   Afmetingen: B 21 × D 4 × H 11 cm
   Volume: 0,9 l
   Gewicht: 100 g
   Materiaal: 46 % polyester; 34 % polyamide; 20 % polyamide, CSM gecoat
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen