Menu

Huishoudhandschoenen natuurrubber

Maat L
Nieuw
Huishoudhandschoenen natuurrubber
Maat L
€ 3,90
€ 2,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Vriendelijk voor handen en milieu

In tegenstelling tot gewone rubberen handschoenen zijn deze huishoudhandschoenen niet alleen zacht voor uw handen bij het afwassen en schoonmaken, maar ook voor het milieu, omdat ze van zuiver natuurrubber zijn gemaakt. Het rubber wordt gewonnen uit het sap van de rubberboom en kan onder invloed van zon, vocht en lucht op natuurlijke wijze ontleden en afbreken.
Het materiaal is sterk genoeg om gedurende lange tijd mechanische belasting en belasting door reinigingsmiddelen te weerstaan, maar zorgt toch voor de nodige gevoeligheid. De katoenen flocking binnenzijde zorgt voor een goede pasvorm en vermindert transpiratie.

Eerlijk tot de macht twee. Voor alle betrokkenen

Eerlijkheid heeft vele dimensies - dat bewijst het biocosmeticabedrijf Fair Squared en zijn merken FairZone (met huishoudproducten) en FairMove (met vrijetijds- en sportartikelen), die zich inzetten voor transparantie, sociale en milieuvriendelijkheid, dierenwelzijn en vooral solidariteit met mensen in achtergestelde gebieden in de wereld. Dit blijkt uit keurmerken zoals het Fairtrade-zegel voor eerlijk geproduceerde ingrediënten, het NATRUE-zegel, dat natuurlijke en biologische cosmetica onderscheidt, certificaten van de Vegan Society en PeTA, die bewijzen dat Fair Squared producten vrij zijn van dierlijke ingrediënten en zonder dierproeven zijn geproduceerd, alsmede het Halal-symbool, dat ook het gebruik van alcohol uitsluit. Het hoofddoel van Fair Squared is het aantal eerlijk verhandelde ingrediënten voortdurend te verhogen en zo het gebrek aan evenwicht in de wereldhandel te verminderen. Handelspartners zijn onder meer producenten van abrikozen- en amandelolie uit Pakistan, karitéboter uit Ghana of rubber uit India.

Productinformatie

Artikel nummer 61896

100% natuurlijk rubber, herkomst India. Katoen vlokwerk binnenin. Kleur geel. Gemaakt in Sri Lanka. In twee maten.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu