Menu

Heren Blouson Buck Suede

Groen-grijs
Heren Blouson Buck Suede
Groen-grijs
Groen-grijs
€ 1.099,00
€ 699,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Onderscheidend uiterlijk, pittige materialen

Bock suède is een sterk geitenleer waarvan het oppervlak een beetje troebel is geverfd om het te laten passen bij het pikante materiaal. In deze blouson combineert Hack het met een kleurrijke, verwarmende voering van scheerwol en een afneembare kraag van lamsvel. Gebreide manchetten en bovenlichaam houden de wind buiten. Zo ben je ook voorbereid op koude dagen. De voering van de mouwen in viscose maakt het gemakkelijk aan en uit te trekken. Twee opgestikte klepzakken en een binnenzak met rits bieden ruimte aan kleine spullen voor dagelijks gebruik.

Kappen. Lederwaren met karakter

Achter Hack Lederware zit Christoph Hack, oprichter en fijn lederbewerker met zijn eigen atelier in Keulen. Hij werkt al tientallen jaren met de meest uiteenlopende soorten leer en heeft een schat aan ervaring opgedaan die doorwerkt in het ontwerp van de kledingstukken. Zo verwerkt Hack alleen leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië tot slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires. De modellen van runder-, paarden- en hertenhuid documenteren sporen van het leven van een dier, zoals insectenbeten of doornscheuren. Hun patina, dat zich ontwikkelt door beweging en veelvuldig dragen, is uitdrukkelijk gewenst omdat het bewijst dat het lederen kledingstuk met ere mag verouderen. Het is juist dit natuurlijke verouderingsproces dat Hack-jacks hun unieke "gezicht" geeft. Zij worden samengesteld in het hoofdkwartier van Hack in Keulen en in een Pools partnerbedrijf.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 202837

Geiten suede (dikte 1 mm), chroom gelooid. Voering romp 100% scheerwol, voering mouwen 100% viscose. Kraag van lamsvel, chroom gelooid. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 52 = 72,5 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu