Menu

Geribde herensjaal

Beige
Geribde herensjaal
Beige
€ 119,00
€ 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ribbreisel met blokstrepen

Van de breispecialist uit Westerwald, Seldom, komt deze ribgebreide sjaal zonder franje van zachte gecertificeerde biologische merinowol. Het is machinaal gebreid met de zogenaamde plating-techniek. Hierbij wordt gewerkt met twee verschillend gekleurde garens, waarvan de ene de andere gedeeltelijk bedekt. De kleuren van de twee garens wisselen elkaar af als blokstrepen over de gehele lengte van de shawl.

Seldom. Breiwerk van de hoogste kwaliteit

De shirts, truien, vesten, sjaals en mutsen van het Westerwaldse breimerkenlabel Seldom hebben allemaal alles in zich om favoriete stukken te worden. Dit komt vooral omdat zij onafhankelijk van kortstondige modetrends worden ontwikkeld en volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden geproduceerd. Geselecteerde garens, technische innovatie en precisie vormen de basis voor het succes van Seldom - en natuurlijk de inzet van de hooggekwalificeerde medewerkers.

Productinformatie

Artikel nummer 205623

100% scheerwol. Gemaakt in Duitsland. Breedte 25 cm, lengte 190 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu