Menu
Greenbelts®

Flessenhouder koeienhuid

Exclusief
Greenbelts®
Flessenhouder koeienhuid
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  In samenwerking met onze fabrikanten komen we vaak op ideeën voor nieuwe producten, die we dan samen in de praktijk brengen. Met Greenbelts® hebben we een serie fietstassen en accessoires ontwikkeld waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de oude Zwitserse legertassen. Natuurlijk kwam alleen het prachtige rundleer dat voor de Greenbelts® tassen wordt gebruikt als materiaal in het geding.

  Flexibel en altijd tot uw dienst. Leren bidonhouder

  Dit onopvallende gebruiksvoorwerp voor uw fiets is een bidonhouder van een bijzondere soort: in tegenstelling tot conventionele houders voor sportflessen wordt deze op de bovenbuis van de fiets gemonteerd. (Dat de bidonhouder alleen geschikt is voor herenfietsen is niet slecht bedoeld, maar uitsluitend te wijten aan het ontwerp). De lederen banden met kogelknoopsluiting zijn op vele manieren verstelbaar, zodat de houder geschikt is voor flessen van elke lengte en verschillende diameters. Behalve waterflessen en vacuümkannen kan er ook een fles bier of wijn veilig in worden vervoerd, zodat u perfect bent uitgerust voor een kleine picknick of een aperitief onderweg en uw gezelschap kunt uitnodigen (wat het feit dat de flessenhouder alleen op herenfietsen kan worden gemonteerd galant compenseert).

  Robuust, duurzaam en solide

  De bidonhouder maakt deel uit van onze serie fietsaccessoires, die we samen met Greenbelts® hebben ontwikkeld. De basis is sterk, plantaardig gelooid en vatgeverfd rundleer. Robuust, duurzaam en solide afgewerkt, kan hij tegen een stootje en zelfs een regenbui kan de bidonhouder niet beschadigen. Als u het leer van tijd tot tijd een beetje verzorgt om het soepel te houden, zult u een goed team zijn op vele (natte en vrolijke) tochten.

  Greenbelts®. Natuurlijke leerproducten

  Het label Greenbelts® produceert natuurlijke lederen producten die eerlijk worden geproduceerd, de duurzaamheidsgedachte volgen en hun eigenaars lang plezier willen geven. Oprichter Rolf Ihmels zit achter het merk, dat gevestigd is in de regio Osnabrück. Hij zit al lang in de sector en heeft zijn huidige beroep als het ware in zijn genen - in het bedrijf van zijn ouders, dat nog conventioneel opereerde, werden al riemen gemaakt. Zijn inzet voor duurzaamheid begint bij de locatie. De fabriek is geen nieuw gebouw, maar een voormalige meubelmakerij voor massief houten meubelen. Alleen plantaardig gelooide volle koeienhuid van Europese looierijen die alle relevante milieunormen garanderen, wordt direct naast de kantoren verwerkt tot riemen en tassen. Dit is solide, eerlijk leer dat geen voering of vulling nodig heeft - dat kun je voelen, zien en ruiken in het eindproduct. Ihmels gaat ervan uit dat elk stuk leer dat hij verwerkt ooit de huid van een levend wezen was en dus gerespecteerd en geëerd moet worden. Daarom doet hij er alles aan om het leer zo te bewerken dat de waarde ervan langdurig behouden blijft.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206394

   Koeienhuid (dikte 3 mm), herkomst Europa. Plantaardig gelooid en op vat geverfd. metalen klinknagels, schroeven en kogelknopbevestigingen. Leren riemen (lengte 28 cm, hoogte 1,5 cm) met kogelknoopsysteem. Geschikt voor 0,5 tot 0,7 l flessen en vacuümkannen. Houderband lengte 28 cm, breedte 2,8 cm. Ø 6,5-9,5 cm. Gewicht 130 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten