Menu
Greenbelts®

Fietsframe tas koeienhuid

Exclusief
Greenbelts®
Fietsframe tas koeienhuid
  € 199,00
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Exclusief

  In samenwerking met onze fabrikanten komen we vaak op ideeën voor nieuwe producten, die we dan samen in de praktijk brengen. Met Greenbelts® hebben we een serie fietstassen en accessoires ontwikkeld waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de oude Zwitserse legertassen. Natuurlijk kwam alleen het prachtige rundleer dat voor de Greenbelts® tassen wordt gebruikt als materiaal in het geding.

  Robuust en weerbestendig. Fietstas van leer.

  Deze bijzondere fietstas maakt deel uit van een serie fietstassen en accessoires die we samen met Greenbelts® hebben ontwikkeld. Het is gebaseerd op de beste plantaardig gelooide en vatgeverfde koeienhuid, die bewezen heeft robuust, duurzaam en weerbestendig te zijn bij dagelijks gebruik, zelfs onder zware belasting. De levensduur van de tas is echter niet beperkt tot het leer: solide metalen beslag en nauwkeurig vakmanschap zorgen er ook voor dat de tas, mits goed onderhouden, een fietsleven lang meegaat. Qua ontwerp hebben we ons laten inspireren door de oude Zwitserse legertassen: eenvoudig en puur ontworpen voor het doel, solide en met de karakteristieke klinknagels en kogelknoopsluitingen op de riemen.

  Dubbel beveiligd.

  De fietstas wordt aan de bovenbuis van het frame bevestigd door middel van twee lederen banden met kogelknoopsluiting, en met een derde band kan hij bovendien aan de stuurbuis worden bevestigd zodat hij tijdens de rit niet wegglijdt. Praktisch als je de tas weer uitdoet en er langere tijd mee te voet bent: Optioneel kan een apart te bestellen schouderriem worden bevestigd, waardoor de fietstas verandert in een comfortabele schoudertas. Het grote, niet verder ingedeelde en ongevoerde hoofdvak is gemakkelijk toegankelijk via de zijdelingse ritsopening. Dit maakt de fietsframetas tot op zekere hoogte waterdicht, omdat er van bovenaf niets in kan lopen. En het maakt het voor dieven moeilijker om toegang te krijgen als u de tas met de opening tegen uw lichaam draagt.

  Greenbelts®. Natuurlijke leerproducten

  Het label Greenbelts® produceert natuurlijke lederen producten die eerlijk worden geproduceerd, de duurzaamheidsgedachte volgen en hun eigenaars lang plezier willen geven. Oprichter Rolf Ihmels zit achter het merk, dat gevestigd is in de regio Osnabrück. Hij zit al lang in de sector en heeft zijn huidige beroep als het ware in zijn genen - in het bedrijf van zijn ouders, dat nog conventioneel opereerde, werden al riemen gemaakt. Zijn inzet voor duurzaamheid begint bij de locatie. De fabriek is geen nieuw gebouw, maar een voormalige meubelmakerij voor massief houten meubelen. Alleen plantaardig gelooide volle koeienhuid van Europese looierijen die alle relevante milieunormen garanderen, wordt direct naast de kantoren verwerkt tot riemen en tassen. Dit is solide, eerlijk leer dat geen voering of vulling nodig heeft - dat kun je voelen, zien en ruiken in het eindproduct. Ihmels gaat ervan uit dat elk stuk leer dat hij verwerkt ooit de huid van een levend wezen was en dus gerespecteerd en geëerd moet worden. Daarom doet hij er alles aan om het leer zo te bewerken dat de waarde ervan langdurig behouden blijft.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206388

   Koeienhuid (dikte 3 mm), herkomst Europa. Plantaardig gelooid en getrommeld. Ongevoerd. Metalen klinknagels en kogelknoopsluitingen. Plastic rits. Eén groot hoofdvak zonder tussenschotten. Bevestigingsband breedte 1,5 cm, lengte 19 cm. Wordt aan het frame bevestigd via lederen lipjes met kogelknoopsysteem. Gemaakt in Duitsland. Breedte 25 cm, hoogte 18 cm, diepte 6,5 cm. Gewicht 400 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten