Menu

Dr. K's baardzeep

Dr. K's baardzeep
€ 19,90
€ 10,90Basisprijs: € 109,00/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Wassen, snijden, leggen. Ook de baard

Vergelijkbaar met haarshampoo, moet een baardzeep rekening houden met heel andere behoeften: Enerzijds mag het de gevoelige gezichtshuid niet belasten, anderzijds moet het de baardharen grondig reinigen en eventuele resten stylingwas verwijderen.
Dr. K's baardzeep bevat huidverzorgende, vochtinbrengende panthenol (provitamine B5) en herstellende glycerine. Hierdoor blijft het haar glanzend en makkelijk doorkambaar zonder dat de zeep de huid irriteert of uitdroogt tijdens het wassen. De vloeibare zeep is gemakkelijk te doseren en de essentiële limoenolie geeft het een frisse, schone geur.

Dr K's Soap Company. Handgemaakte baardverzorging in Ierland

Met de Dr. K Soap Company in Cork, Zuid-Ierland, heeft oprichter Rob van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Dr. K, biochemicus van opleiding, oefent sinds 2011 zijn passie uit in zijn eigen laboratorium en produceert fijne zepen, huid- en lichaamsverzorgingsproducten voor mannen - zorgvuldig met de hand gemaakt en volgens traditionele ambachtelijke normen. In Erlenmeyers & Co. worden uitsluitend natuurlijke, zuivere ingrediënten gebruikt, die Dr. K zoveel mogelijk uit de streek betrekt.

Productinformatie

Artikel nummer 70025

Vloeibare zeep voor baardhaar met een frisse limoengeur. Een beetje baardzeep in het haar werken, kort laten inwerken en goed uitspoelen. Gemaakt in Ierland.
plastic fles van 100 ml
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu