Menu

Damessandaal met voetbed

Grijsblauw
Exclusief
Damessandaal met voetbed
Grijsblauw
  Grijsblauw
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Sandaal met bandje en voetbed

  Deze sandaal is gemaakt van rundleer aan de buitenkant en gevoerd met zacht kalfsleer aan de binnenkant. Het kurk-latex voetbed geeft de voet een goede ondersteuning en maakt comfortabel lopen en staan mogelijk, zelfs gedurende vele uren. Het bandje dat diagonaal over de achterkant van de voet loopt en het bandje rond de enkel zijn verstelbaar, zodat de sandaal zich goed aanpast aan de individuele vorm van de voet.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 202382

   Bovenmateriaal Runderhuid (dikte 1,4-1,6 mm), chroomgelooid. Voering kalfsleer, plantaardig gelooid. Metalen gespen. Buitenzool van thermoplastisch rubber (TPR). Gemaakt in Oekraïne.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu