Menu

Dameskofferhoed

Zwart
Dameskofferhoed
Zwart
Zwart
€ 94,90
€ 59,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Goed beschermd. (Niet alleen) op reis

De kofferhoed draagt zijn doel en dus zijn voornaamste voordeel reeds in zijn naam. Hij kan worden opgevouwen, zelfs in een koffer worden opgeborgen, maar behoudt toch zijn vorm en is dus altijd bij de hand wanneer u hem (niet alleen) op reis nodig hebt. Mayser maakt deze dameskofferhoed van wol, waardoor hij ook verwarmende eigenschappen heeft.

Mayser Hoeden

Toen Leonhard Mayser in 1800 in Ulm zijn "Hutmacherey" opende, had hij nauwelijks kunnen vermoeden dat Mayser hoeden ooit een wereldmerk zouden worden, met een jaarproductie van 3,5 miljoen hoeden in 1963 (een recordjaar dat vandaag de dag nog steeds ongeëvenaard is). Vandaag de dag liggen de productiecijfers veel lager, maar Mayser, dat zijn hoeden in 44 landen verkoopt, mag zich nog steeds een wereldmerk noemen. Het geheim van het succes van het bedrijf dat gevestigd is in Lindenberg in de Allgäu, het vroegere "kleine Parijs" van de hoedenmode, is gedurende meer dan twee eeuwen hetzelfde gebleven: Kwaliteit. Hoewel ontwerp, inkoop en verkoop nog steeds in Allgäu plaatsvinden, is de productie in 2002 naar Slowakije verplaatst. Mayser bouwde er zijn eigen fabriek en kwalificeert er ook zijn eigen personeel.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 39572

100% wol. Zweetband 60% katoen, 20% elastaan, 20% polyamide. Gemaakt in Slowakije. Breedte van de rand voor maat 58 = 7 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu