Menu

Damesjas Eivorm

Grijsachtig
Damesjas Eivorm
Grijsachtig
Grijsachtig
€ 439,00
€ 319,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ovaal gesneden. Klassieke vorm

De O-vorm die de Spaanse modeontwerper Cristóbal Balenciaga in de jaren zestig bedacht, vormt de basis van deze jasuitsnijding. Smal bij de hals en de benen, het breedste gedeelte is bij de heupen en het middel. Het buitenste materiaal is een bouclé van biologische scheerwol. De jas heeft een opstaande kraag met stormsluiting en wordt verborgen dichtgeknoopt - met metalen drukknopen. Het heeft dwarsnaden en twee zijzakken. Een jas als deze kan worden gedragen bij klassieke, elegante outfits, maar kan ook worden gecombineerd met sportieve kleding.

Kwaliteit en eerlijke productie. Mode door Claudia Lanius

Het werk van het modemerk Lanius speelt zich af in het spanningsveld tussen drie factoren: ten eerste, modieus design met geraffineerde snitten en vormen, ten tweede, het gebruik van gecertificeerde grondstoffen en ten derde, de garantie van eerlijke arbeidsomstandigheden. Afhankelijk van het kledingstuk ligt de nadruk soms meer op de ene factor, soms meer op de andere - terwijl altijd de allesoverheersende kwaliteitsnorm met betrekking tot materiaal en afwerking in het oog wordt gehouden. Achter het merk, dat in 1999 werd opgericht, staat Claudia Lanius, die in haar Keulse studio alle ideeën en ontwerpen ontwikkelt, die vervolgens door haar team worden gerealiseerd en door producenten in verschillende landen worden vervaardigd.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 205384

100% scheerwol, voering 100% viscose. Metalen drukknopen en hanger. Gemaakt in Portugal. Ruglengte in maat 38 = 98 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu