Menu

Dames winterlaars

Zwart
Dames winterlaars
Zwart
Zwart
€ 119,00
€ 89,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Recycling en hernieuwbare grondstoffen

Het visuele hoogtepunt van deze winterlaars is de geruite quilting en het opvallende zigzagverloop van de veters. Maar ook de slijtage-eigenschappen zijn overtuigend. De schoen houdt de voet warm en is comfortabel dankzij het ontwerp en de gripvaste rubberen zool. Ecoalf gebruikt gerecycled polyester van het Ecoalf ocean project en Sorona®, een polymeervezel die voor meer dan een derde bestaat uit jaarlijks hernieuwbare grondstoffen van plantaardige oorsprong.

Ecoalf. Omdat er geen planeet B is

De Spanjaard Javier Goyeneche heeft zijn eigen manier gevonden om de verspilling van grondstoffen in onze wegwerpmaatschappij tegen te gaan met creatieve ideeën. Sinds 2012 produceert zijn label mode van gerecycleerde vezels. Het oceaanproject Ecoalf, waarbij meer dan 3.000 vissers langs de Spaanse kust nu plastic afval terugwinnen uit de zee, is revolutionair. Het wordt verwerkt tot garens van hoge kwaliteit, die vervolgens worden gebruikt om kleding, schoenen en accessoires te maken. Een tweede project in Thailand is in 2017 van start gegaan. Daarnaast is Ecoalf ook betrokken bij de recycling van textielvezels, namelijk katoen en wol - en ten slotte heeft Ecoalf ook de uitdaging aangenomen om nieuwe toepassingen te vinden voor oude autobanden.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 205597

Bovenkant 59% polyester, 41% Sorona®. Voering en binnenzool 100% polyester. Rubber buitenzool. Uitneembare binnenzool. Gemaakt in China.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu