Menu

Dames Trui Linnen

Crème-Lila
Nieuw
Dames Trui Linnen
Crème-Lila
€ 139,00
€ 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Lichtgewicht gebreid. Gemaakt van zuiver linnen

Zomerse gebreide trui van fijn, soepel linnen, die een kleurrijk accent krijgt door de contrasterende strepen in het borstgedeelte en op de bovenarmen. Het ademende linnen met zijn verkoelende eigenschappen maakt de trui goed draagbaar in de zomer. Fijne geribde boorden maken de hals, mouwen en romp af.

Beginnend bij het einde van de wereld. Les Racines du Ciel

Op de westelijke punt van het Bretonse schiereiland ligt het departement Finistère, dat volgens zijn Romeinse naam het einde van de aarde betekent. Voor de Bretonnen daarentegen is het "Penn ar Bed", het begin van de wereld - een lezing die veel meer recht doet aan het merk "Les Racines du Ciel", opgericht door Nathalie Goyette en Christian Tournafol en gevestigd in Quimper. Aan de ene kant ligt hun begin in het feit dat de twee sinds 2005 elegante, vrouwelijke en tijdloze damesmode met hoge kwaliteitsnormen produceren. Anderzijds ligt het ook aan het feit dat het de verklaarde ondernemingsdoelstelling van Les Racines du Ciel is om ambachtelijke tradities en producten te bevorderen en zo de werkgelegenheid in verarmde plattelandsgebieden in stand te houden. De keuze van de productielocaties is navenant.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 207104

100% linnen. Gemaakt in Bulgarije. Ruglengte in maat M = 58 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu