Menu

Dames sneaker TENCEL™

Blauw-zwart
Nieuw
Dames sneaker TENCEL™
Blauw-zwart
€ 139,00
€ 99,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een andere kijk op TENCEL™. Als een sneaker

TENCEL™ is een lyocellvezel op basis van hout uit duurzaam beheerde bossen en plantages, die wordt verkregen in een gesloten productiecyclus. Geweven en gebreide stoffen van deze vezel voelen zacht aan en zijn koel op de huid. Lanius heeft deze sneaker gemaakt van duurzaam TENCEL™. De goede draageigenschappen worden aangevuld door een binnenzool van natuurlatex en een buitenzool van EVA-schuim en rubber, die voor de beste demping bij het lopen zorgen. Geribde gebreide manchetten zorgen ook voor een goede afwerking bij de enkel.

Kwaliteit en eerlijke productie. Mode door Claudia Lanius

Het werk van het modemerk Lanius speelt zich af in het spanningsveld tussen drie factoren: ten eerste, modieus design met geraffineerde snitten en vormen, ten tweede, het gebruik van gecertificeerde grondstoffen en ten derde, de garantie van eerlijke arbeidsomstandigheden. Afhankelijk van het kledingstuk ligt de nadruk soms meer op de ene factor, soms meer op de andere - terwijl altijd de allesoverheersende kwaliteitsnorm met betrekking tot materiaal en afwerking in het oog wordt gehouden. Achter het merk, dat in 1999 werd opgericht, staat Claudia Lanius, die in haar Keulse studio alle ideeën en ontwerpen ontwikkelt, die vervolgens door haar team worden gerealiseerd en door producenten in verschillende landen worden vervaardigd.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 206762

Bovenkant en voering 100% Lyocell (TENCEL™). Binnenzool Natuurlatex, overtrokken met TENCEL™. Buitenzool van ethyleenvinylacetaatschuim (EVA) en rubber. TENCEL™ veters. Gemaakt in China.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu