Menu

Dames Sjaal Wol-Zijde

Dames Sjaal Wol-Zijde
€ 99,90
€ 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Goede combinatie. Wol en zijde

Wol en zijde zijn altijd een aangename combinatie als het op sjaals aankomt. Dit komt doordat de verwarmende eigenschappen van wolvezels gecombineerd worden met de gladmakende eigenschappen van zijde in de garens. De van hen gemaakte sjaal is dus fijn, licht en bijzonder huidvriendelijk. De sjaal heeft een opvallend patroon, met een smalle rand met franjes als afwerking.

Tessitura Attilio Bottinelli

Tessitura Attilio Bottinelli werd in mei 1931 opgericht door Attilio Bottinelli en zijn zonen Domenico, Paolo, Piero en Daniele. Het bedrijf, gevestigd in de buurt van Como, begon met de productie van jacquard stropdasstoffen en vond al snel zijn focus in de export. Mettertijd bleef Bottinelli investeren in nieuwe machines en uitrusting. Later werden prenten op zijde en natuurlijke vezels geïntroduceerd en werden nieuwe gemengde kwaliteiten - zoals zijde en katoen - verwerkt. Vandaag staat Tessitura Attilio Bottinelli voor dassen, sjaals en omslagdoeken in de beste Italiaanse modetraditie.

Productinformatie

Artikel nummer 205870

70% wol, 30% zijde. Gemaakt in Italië. Breedte 70 cm, lengte 180 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu