Menu

Dames Midi Jurk Structuur

Zwart
Dames Midi Jurk Structuur
Zwart
Zwart
€ 179,00
€ 99,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Buitenkant biologisch katoen, binnenkant TENCEL™.

De mousseline van deze midi-jurk is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Dit type stof is los maar niet elastisch en heeft een geplooide structuur. De jurk is gemaakt met twee gekruiste naden, het rokgedeelte is uitlopend. Het wordt gesloten met een in de naad weggewerkte ritssluiting aan de voorkant. De jurk is niet gevoerd, maar wordt geleverd met een onderjurk van aangenaam zacht, vloeiend TENCEL™.

Kwaliteit en eerlijke productie. Mode door Claudia Lanius

Het werk van het modemerk Lanius speelt zich af in het spanningsveld tussen drie factoren: ten eerste, modieus design met geraffineerde snitten en vormen, ten tweede, het gebruik van gecertificeerde grondstoffen en ten derde, de garantie van eerlijke arbeidsomstandigheden. Afhankelijk van het kledingstuk ligt de nadruk soms meer op de ene factor, soms meer op de andere - terwijl altijd de allesoverheersende kwaliteitsnorm met betrekking tot materiaal en afwerking in het oog wordt gehouden. Achter het merk, dat in 1999 werd opgericht, staat Claudia Lanius, die in haar Keulse studio alle ideeën en ontwerpen ontwikkelt, die vervolgens door haar team worden gerealiseerd en door producenten in verschillende landen worden vervaardigd.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 205383

100% katoen. Plastic rits. Zijzakken. Gemaakt in China. Ruglengte in maat 38 = 110 cm. Onderjurk 100% Lyocell (TENCEL™). Ruglengte in maat 38 = 100 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu