Menu

Dames Linnen Vest Lang

Kahki
Exclusief
Dames Linnen Vest Lang
Kahki
Kahki
€ 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Lichtgewicht. Zomers vest

Dit lichte vest zonder sluiting is gemaakt door Les Racines du Ciel van een fijn linnenbreisel dat korrelig aanvoelt en licht doorschijnend is.

Beginnend bij het einde van de wereld. Les Racines du Ciel

Op de westelijke punt van het Bretonse schiereiland ligt het departement Finistère, dat volgens zijn Romeinse naam het einde van de aarde betekent. Voor de Bretonnen daarentegen is het "Penn ar Bed", het begin van de wereld - een lezing die veel meer recht doet aan het merk "Les Racines du Ciel", opgericht door Nathalie Goyette en Christian Tournafol en gevestigd in Quimper. Aan de ene kant ligt hun begin in het feit dat de twee sinds 2005 elegante, vrouwelijke en tijdloze damesmode met hoge kwaliteitsnormen produceren. Anderzijds ligt het ook aan het feit dat het de verklaarde ondernemingsdoelstelling van Les Racines du Ciel is om ambachtelijke tradities en producten te bevorderen en zo de werkgelegenheid in verarmde plattelandsgebieden in stand te houden. De keuze van de productielocaties is navenant.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 204535

100% linnen. Gemaakt in Bulgarije. Ruglengte in maat S = 86 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Misschien vindt u dit ook leuk

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu