Menu

Dames Jurkmousseline

Groen grijs
Nieuw
Dames Jurkmousseline
Groen grijs
Groen grijs
€ 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

Luchtig en huidvriendelijk: jurk in mousseline

Mousseline is een lichte, luchtige stof in een losse platbinding, gemaakt van slechts licht gedraaide garens. Het voelt zacht aan en heeft een geplooide structuur die nog opvallender wordt door de kleine verdikkingen en knopen die typisch zijn voor het materiaal. Het ademende mousseline wordt vaak in meerdere lagen gedragen, omdat het dan minder doorschijnend is en zijn temperatuurregulerende eigenschappen bijzonder goed tot hun recht kunnen laten komen. De mousseline voor deze ongevoerde, mouwloze jurk is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Hij is uitgerust met een riem van buitenstof, maar kan ook zonder worden gedragen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 207320

100% katoen. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat M/L = 131,5 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu