Menu
Harold’s Lederwaren

Dames Hand Schoudertas Nubuck

Grijs
Exclusief
Harold’s Lederwaren
Dames Hand Schoudertas Nubuck
Grijs
  Grijs
  € 239,00
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Exclusief

  Draagcomfort is het allerbelangrijkste van handtassen. Op ons verzoek gebruikt Harold’s voor de riemen hetzelfde zachte leer als voor de carrosserie in plaats van tuigleer. De bandjes zijn in een verkorte vorm gestikt, d.w.z. ze zijn netjes genaaid. Bovendien is de traploos verstelbare schouderriem extra lang, zodat u de tas ook over uw bovenlichaam kunt dragen.

  Soepel nubuck leer. Casual vorm

  Casual handtas of casual tas? Het is helemaal aan u, want afhankelijk van waar u de tas mee combineert, kan hij er casual elegant of juist wat sportiever uitzien. Harold’s maakt de tas van zacht, soepel nubuckleer. Ongevoerd is het een echt lichtgewicht, waardoor het comfortabel te dragen is. Wij hebben hier bijzondere nadruk op gelegd en daarom heeft Harold’s de handtas voor ons voorzien van een langere riem, zodat hij ook "crossbody", d.w.z. over het bovenlichaam, kan worden gedragen. Een extra kortere schouderriem maakt het mogelijk de tas dicht tegen het lichaam onder de arm te dragen. De binnenkant van de tas heeft twee zakken, waarvan de naden aan de buitenkant een grafisch element vormen. Praktisch voor op kantoor: de handtas is iets groter dan hij op het eerste gezicht lijkt en kan ook documenten van A4-formaat bevatten.

  Drie generaties ervaring. Harold’s Fabrikant van lederen tassen

  Het maken van fijne tassen zit de familie Schmelz in het bloed. Zij zijn degenen achter het merk Harold’s en maken al sinds 1936 leren tassen, nu in de derde generatie. In de jaren vijftig begon de fabriek samen te werken met buitenlandse partners, eerst in Italië, later ook in Colombia en India. Dit leidde niet alleen tot de verplaatsing van een deel van de productiefaciliteiten naar het buitenland, maar ook tot de merknaam Harold’s, die voortaan voor de productie werd gebruikt. De ontwerpen worden allemaal gemaakt in het Duitse hoofdkantoor van het bedrijf in de buurt van de Hessische metropool Frankfurt. Goed doordachte vormen en functionaliteit, tijdloos design en vooral eersteklas vakmanschap en natuurlijk, duurzaam leer staan voorop. Dit is de enige manier om het verklaarde doel, duurzame "tassen voor het leven" te produceren, te bereiken. De productie vindt hoofdzakelijk plaats in Colombia en India - altijd rekening houdend met de plaatselijke omstandigheden - en sinds 2010 ook weer in Obertshausen.

  Duits constructivisme, Colombiaanse natuur

  De succesvolle samenwerking met een kleine fabriek in Colombia bestaat sinds 1985 en omvat meer dan het gebruikelijke: zij is gebaseerd op wettelijke arbeidsovereenkomsten die de werknemers stabiele arbeidsvoorwaarden bieden met zekerheden zoals een ziekte-, ongevallen- en pensioenverzekering. Een groot deel van de werknemers werkt dan ook al meer dan 20 jaar in het bedrijf en beschikt over de nodige expertise en jarenlange ervaring in de leerverwerking. Dit is niet vanzelfsprekend in de Zuidamerikaanse lederwarenindustrie, die gekenmerkt wordt door migrerende arbeidskrachten. Even bijzonder zijn de uitgebreide veiligheidsvoorschriften, waardoor de werkomgeving de Europese normen benadert, bijvoorbeeld op het gebied van akoestiek, afstanden of reinheid. Een groot deel van de voor de productie gebruikte machines komt ook uit Europa. Het leer is afkomstig van runderen uit de regio die het hele jaar door buiten worden gehouden, zoals in Zuid-Amerika gebruikelijk is. Na het looien vertoont het leeroppervlak nog de natuurlijke nerf met de sporen van het leven van een dier zoals muggenbeten of kleine scheurtjes en vormt het spoedig het patina dat typisch is voor leer. Stoffen en metalen onderdelen worden ook in de nabijheid van de Colombiaanse fabriek geproduceerd.

  Let op:

  Let op: de tas is ongevoerd verwerkt, de velourszijde aan de binnenkant kan daarom, net als bij andere leersoorten, aanvankelijk wat pluizen of schuren. De kleur aan de buitenkant kan afgeven op lichtgekleurde kleding.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206298

   Runderhuid (dikte 0,8 mm), plantaardig gelooid, herkomst Italië. Een groot hoofdvak met 2 insteekvakken (15 × 18 cm elk), sluit met een rits. Verstelbare schouderriem van koeienhuid, breedte 2 cm, lengte max. 1,2 m. Extra riem van koeienhuid, breedte 2 cm, lengte 50 cm. Rits en metalen fittingen. Gemaakt in Duitsland. Breedte 33 cm (onderkant), 38 cm (bovenkant), hoogte 27 cm, diepte onderkant 7 cm. Gewicht 440 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten