Menu

Dames geweven sjaal

Meerkleurig
Dames geweven sjaal
Meerkleurig
Meerkleurig
€ 79,90
€ 55,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kleurrijk willekeurig

Voor deze zeer zacht geweven sjaal met kleurrijke franjes aan de uiteinden, gebruikt Inti ruim driekwart wolgarens en iets minder dan een kwart polyestergarens. Het kleurenschema is willekeurig, dus elke sjaal is uniek.

Handgemaakt uit Zuid-Amerika. Knitwear van Inti

Het landschap van Zuid-Amerika levert de twee oprichters Anna Cales en Leon van den Broek de inspiratie voor hun collecties - en de alpaca's die er leven met hun unieke, zijdeachtige wol. Ter plaatse in Ecuador produceert Inti gebreide kledingstukken en tijdloze accessoires van het "geschenk van de goden", zoals de Inca's het haar noemen, en meestal in combinatie met de wat stevigere wol van het merinoschaap, die door breisters in traditioneel huisvlijt en uitsluitend in kleine series met de hand worden gemaakt.

Productinformatie

Artikel nummer 205872

76% wol, 24% polyester. Gemaakt in Ecuador. Franje lengte 4 cm. Breedte 50 cm, lengte 200 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu