Menu

Dames gestreept shirt

Donkerblauw
Dames gestreept shirt
Donkerblauw
€ 84,90
€ 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kleurrijke strepen

De mix van felgekleurde brede blokstrepen en subtiele smalle horizontale strepen is wat dit zeer licht getailleerde overhemd van gecertificeerd biologisch katoen zo aantrekkelijk maakt.

Armor lux. Maritiem uit Bretagne

"Armor" is het Bretonse woord voor zee, en "lux" kan alleen het licht aan de kust betekenen. In ieder geval hebben veel van de kledingstukken die vandaag de dag worden geproduceerd nog steeds een maritiem karakter. Armor lux truien en shirts, jurken, broeken, hoeden, petten en sjaals. Het bedrijf werd eind jaren dertig in Quimper opgericht door een Zwitser en combineert eenvoudige, comfortabele pasvormen, klassieke kleuren en een compromisloze kwaliteit op het gebied van materialen en afwerking. Het grootste deel van de productie vindt plaats in het hoofdkantoor van de onderneming in Frankrijk en een klein deel in een eigen fabriek in Madagaskar. Voor ons verwerkt Armor lux gecertificeerd biologisch katoen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 23573

100% katoen. Gemaakt in Frankrijk. Ruglengte in maat M = 63 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu