Menu

Dames gebreide trui Royal Alpaca

Antraciet
Exclusief
Dames gebreide trui Royal Alpaca
Antraciet
Antraciet
€ 199,00
€ 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Van de beste. Royal Alpaca en Pima Katoen

"Royal Alpaca" is de naam die gegeven wordt aan het zeldzame alpacahaar van de hoogste kwaliteit. La Prenda combineert de immens fijne, zachte en verwarmende vezel met het uitzonderlijk langapele Pima katoen in deze trui met ronde hals, die dankzij zijn gladde vezels ook wel de "zijde van Zuid-Amerika" wordt genoemd. Het Pima katoen zit aan de binnenkant van de trui, terwijl de Royal Alpaca de buitenkant vormt. De trui heeft raglanmouwen, een rechte en licht gedrongen snit, is langer aan de achterkant dan aan de voorkant en heeft lange zijsplitten. Een impliciete naad loopt over de voor- en achterkant van de trui, waardoor het silhouet optisch een beetje wordt afgeslankt. De hals, mouwen en torso zijn afgewerkt met geribde manchetten.

La Prenda. Specialisten voor alpaca

Het label La Prenda staat voor hoogwaardige mode gemaakt van alpacahaar. Daarachter staan Matthias Hess en zijn team in Lima/Peru, wier meer dan twintig jaar know-how over de gehele textielproduktieketen een garantie is voor uitstekende kwaliteit. Dit begint met de zorgvuldige selectie van de vezels in het stadium van het scheren. Zij zijn gedeeltelijk gebreid of geweven in natuurlijke kleuren, waarvoor zij uitvoerig met de hand moeten worden gesorteerd. Alle modellen van La Prenda worden gekenmerkt door een stijlvolle snit, de beste afwerking en een hoog draagcomfort.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 205679

65% alpaca, 31% katoen, 4% polyamide. Gemaakt in Peru. Ruglengte in maat M = 63 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu