Menu

Cosmetica Organiser Eiken Mineral Materiaal

Cosmetica Organiser Eiken Mineral Materiaal
€ 99,00
€ 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Mooi netjes en opgeruimd.

Een mobiele, kleine make-uptafel: De cosmetica-organizer biedt overzicht en ruimte voor make-upbenodigdheden zoals kwasten, eyelinerpotloden en mascara. Poederdonsjes en oogschaduwpotjes kunnen worden opgeborgen op de onderste plank, die gemaakt is van acrylsteen en dus afwasbaar is. In de uitsparing aan de achterkant kan een spiegel of tablet worden geplaatst, zodat u comfortabel kunt kijken naar tutorials en tips van de professionals. De cosmetica-organizer kan natuurlijk ook worden gebruikt voor kunstenaarsbenodigdheden, fijnmechanisch gereedschap en dergelijke.

Een speciale mix van materiaal. Eikenhout en massief materiaal.

Wat interessant is aan onze organiser is de combinatie van materialen. Het frame van de organiser is gemaakt van massief eikenhout, dat is gefreesd en vervolgens geolied. Voor de onderste, en tegelijkertijd stabiliserende, plank wordt zogenaamd solid surface materiaal gebruikt, waarvan het gewicht en het gevoel doen denken aan natuursteen, wat waarschijnlijk de reden is waarom het acryl of kunststeen wordt genoemd. Het materiaal bestaat uit ongeveer 60% aluminiumhydroxide, een mineraal gewonnen uit bauxiet, en ongeveer 40% polymethylmethacrylaat (PMMA), alsmede vulstoffen of pigmenten. Aangezien het een zeer glad, gesloten (niet poreus), ongevoelig oppervlak heeft en zeer gemakkelijk te reinigen is, wordt het bij voorkeur gebruikt als bouwmateriaal in omgevingen met hoge eisen op het gebied van hygiëne (klinieken, scholen, kantines, hotels).

Productinformatie

Artikel nummer 202655

Gefreesd en geolied eiken, dikte 1,6 cm. Massief oppervlaktemateriaal (Staron®), dikte 1,2 cm. Met vakjes en gaatjes voor cosmetica, pennen enz., een breder vak dient als houder voor de tablet of een klein spiegeltje. Gemaakt in Duitsland.
Lengte 45 cm, diepte 13,5 cm, hoogte 8 cm. Gewicht 1,7 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu