Menu

Cambium C17 fietszadel

Cambium C17 fietszadel
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  De CAMBIUM C17 is een universeel zadel dat geschikt is voor gebruik op de sportievere vrijetijdsfiets, onderweg naar het werk of zelfs voor toertochten of rijden buiten de gebaande paden.

  Cambium zadels van BROOKS

  De Cambium zadels van BROOKS markeren qua constructie en materiaal de state of the art op het gebied van zitten op de fiets. Dankzij hun flexibele bovenkant van gevulkaniseerd rubber zijn ze geschikt voor alle omstandigheden en weersomstandigheden. Het oppervlak van het zadel is gemaakt van een flexibel, met polyamide versterkt en UV-bestendig natuurrubber dat kleine schokken absorbeert en een hoog comfortniveau garandeert. De basisstructuur van de zadels is gemaakt van polyamide composietmateriaal, de ondersteunende stutten zijn van staal. De aangeboden zadels verschillen qua afmetingen en dus qua toepassingsgebied. De CAMBIUM zadels zijn gemaakt in Italië.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206206

   Afmetingen: L 28,3 × B 16,4 × H 5,2 cm
   Gewicht: 464 g
   Materiaal: Oppervlak: rubber (natuurlijk), polyamide; klinknagels: Aluminium; Rail: Staal, zwart gepoedercoat
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen