Menu
HORIZN STUDIOS

Cabinewagen M5

Blauw
HORIZN STUDIOS
Cabinewagen M5
Blauw
  € 465,00
  € 389,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Trolley M5 van Horizn Studios - mooie slanke vorm, licht en met zijn buitenkant van hoogwaardig polycarbonaat maximaal robuust. De telescopische handgreep verdwijnt volledig in de achterkant van de schaal, platte handgrepen nestelen zich aan twee zijden tegen de carrosserie, met vier hoogwaardige, gedeeltelijk geïntegreerde zwenkwielen. Een apart, wijd openend voorvak biedt plaats aan werkapparatuur (bijvoorbeeld een laptop van maximaal 15 inch) en leesmateriaal. Voor een optimaal gebruik van de ruimte is de kleine koffer voorzien van ruimteverdelers en een aparte waszak. Een geïntegreerd combinatieslot voldoet aan de TSA-norm. Het hoogtepunt: geïntegreerd in de vorm van de koffer en weinig ruimte innemend, levert een externe batterij (10.000 mAh) stroom voor de gebruikelijke elektronische reisapparatuur onderweg.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 201049

   Dimensions: B 40 × D 20 × H 55 cm
   Volume: 33 l
   Weight: 3,5 kg
   Materiaal: Harde schaal: polycarbonaat; Zwenkwielen: Polyamide, polypropyleen, ABS en TPE; telescoopgreep: aluminium; telescoopgreep: ABS kunststof; ritssluiting: polyethyleen; waszak: polyamide; voorzak: polyamide, koeienhuid (herkomst: Italië)
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen